perjantai 26. elokuuta 2011

Mielikuvia ja omia maailmoja

Heipsan.

Olisin kirjoittanut taas, muttei se ehkä kuitenkaan sopisi tilanteeseen...

Nukkejuttujen parissa aika tahtoo mennä, seuraavaksi piirrellessä ja sitten vasta tulee koulu. Ja sen jälkeen vasta urheilu. 

Alan kanssa on vähän kiikun kaakun. Tahtoisin ehkä sittenkin pitää tytön itse, mutta on köyhä tällä hetkellä. Olen varma, jos myyn tytön, tulen katumaan sitä joku päivä. Mitähän sitä pitäisi tehdä... Nomille aloitin mekkoa. Käsin ommellen tuli aloitettua kun koneella on niin hankala kun se on kuitenkin sellainen kömpelö, kangas vaikeasti käsiteltävää ja pitäisi tehdä niin pikkutarkkaa. Noh, isän tyttöystävä lupasi auttaa kun mennään sinne seuraavan kerran. :3

Suuri piirtoprojekti on kesken. ~ On syntynyt jo pari hahmoa. Zen aka Z, helvetin porttien vartiokaartin johtaja. Siitä myöhemmin lisää kun saan kuvat tänne asti. Sitten on mun pikku criminaalit Dena ja Damon, Horrortwins. Niistäkin ensikerralla lisää. Seuraavana työn alla on the Map of Hell. Olenkin jo vähän suunnitellut. Mitähän sitä tulee aikaiseksi. Heh, kuulostan masentuneelta kun tällaisia puhu. Mutta tottahan se suurinpiirtein on. Huono itsetunto, jo tarhasta lähtien. Olen muutenkin tällainen kieroon kasvanut, mustat paksut silmänrajaukset ja pelkkää mustaa päälle.

Koulu on alkanut samaan malliin. Kukaan ei puhu tai osoita edes mielenkiintoa mua kohtaan. Mutta niin kauan kun ne ei auo päätään tai heittele tavaroilla annan niiden vain olla. En halua takaisin siihen mitä oli viimevuonna. Eli heitellään karkeilla, kumeilla ja kaikella mahollisella. Äh, ens keskiviikkona on ruotsin sanis. D:

Luulen että lopetan urheilun... Se ei vaan innosta. Ja musta tuntuu aina sen 7km lenkin jälkeen että kuolen. Ja seki oli vasta alkulämmittelyä. >.< Kausi kestää jouluun asti. Miten saan itteni stempattua sinne asti? Oon psyykkisesti niin hajalla ettei se taho onnistua...

Loppuun vielä kuva Suigintousta 2m korkeudessa leikkimökin katolla:
Näkemisiin ja kirjottelemisiin ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti